Malin Lindström – ett driv utöver det vanliga

Ett par gånger i livet träffar man på en människa med driv utöver det vanliga. Det brukar ta en sekund och sedan fattar man: “det där en en Superstar”. Jag gillar dessa människor, de inspirerar mig och tar fram det bästa i mig. Och om jag får vara en del av deras resa med hjälp av min professionella kunskap – ja, då blir jag lycklig. Du vet väl att för oss utbildare är success stories vår typ av “knark”.

För några år sedan var jag i Göteborg för att undervisa en klass blivande massageterapeuter på Axelsons och en tjej utmärkte sig från första sekund. Hon hade “det”. Hon heter Malin Lindström och i november öppnar hon en alldeles egen klinik. Hur häftigt är inte det?

Så här skriver hon själv på sitt Instagram (följ henne!):

Jag har en egen klinik! Det känns helt surrealistiskt att jag för 2 år sedan, nästan på dagen, hade min första egna klient och insåg att detta ska bli mitt livsverk. Nu står jag här. Mitt i offerter, golvläggningar, hyreskontrakt Mm. Alltså livet är för fan magiskt. Jobbar man hårt för det man vill ha blir det verklighet. Det är värt varje sekund av slit. Mitt i livets bergochdalbana kan jag välja att skrika av skräck eller av kittel i magen- jag tänker välja alternativ 2! För nu kör vi!

Vi har hunnit bli goda vänner och varandras mentorer (ibland coachar jag, ibland coachar hon mig) och diskuterat allt från entreprenörskap i stort, till att tro på sig själv, kavla upp ärmarna och bara köra. Jag är så himla glad för hennes skull och att detta stora steg kommer just i rätt ögonblick! Och för dig som läser detta: det lönar sig att jobba häcken av dig. I ord av Gary Vee: “There’s not a single winner on earth that took it easy.”

Nyligen sa jag upp mig från min tjänst på Axelsons efter drygt 4 år som lärare (jag brukar säga 3,5 – förstå vad tiden går!) och jag tror att en av anledningarna till att jag ens hittade Axelsons från början var att jag skulle springa på Malin.

Följ Malin och Aware Performance här: https://awareperformance.com/